E-book KLASSE
achtergrond

Roel Haberkorn

Aansprekende resultaten behalen in complexe technische omgevingen
door mensen centraal te zetten.

Drijfveren

Ik ben van mening dat mensen enorm veel energie en werkkracht hebben: mensen kunnen grenzen verleggen en bergen verzetten. In onze samenleving wordt veel van deze energie verspild (niet gevraagd om na te denken) en zelfs vernield (stress en burn-out). Daarom wil ik organisaties helpen om de energie van hun mensen optimaal te benutten: mensen laten doen waar ze goed in zijn.

Foto Roel Haberkorn

Ik word geïnspireerd door de toekomst, door groei en ontwikkeling en door wat mogelijk is, en ben daardoor altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, of oplossingen waar die tot dan toe niet gevonden waren. Zo blijf ik altijd gericht op verbetering van het resultaat.

Ik vind dat wij de aarde in bruikleen hebben gekregen. Wij mogen haar gebruiken en benutten, maar niet vernielen of uitputten. Daarom ben ik overtuigd van de kracht van duurzaamheid in de vorm van de 3P’s (People, Planet, Profit).

Ik geloof in “ECO” (Employees, Customers, Owners), niet alleen omdat het past bij duurzaamheid, maar vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat als medewerkers centraal staan, het centraal stellen van de klant vanzelf komt, en daarmee ook het resultaat voor de aandeelhouders.

Belangrijk voor mij

Achtergrond en ervaring

Opleiding en expertise

Toegevoegde waarde

Kernwaarden en professionele stijl
logo

Verbinding tussen mens, techniek en organisatie

Vooral thuis in middelgrote industriële organisaties

mens

Mens

techniek

Techniek

Organisatie

Organisatie

© ResMutandis Algemene voorwaarden linkedin