E-book KLASSE
achtergrond
logo

Verbinding tussen mens, techniek en organisatie

Vooral thuis in middelgrote industriële organisaties

Over de auteur


Ik ben een ingenieur Technische Bedrijfskunde, met ruim 30 jaar senior managementervaring op het snijvlak van mens, techniek en organisatie.


Ik ben mijn loopbaan begonnen in een tijdelijke baan bij een metaalverwerkend bedrijf en heb daar mijn eerste ervaring opgedaan met het verkorten van doorlooptijden.


Daarna heb ik in verschillende industriële bedrijfstakken gewerkt als intern organisatieadviseur, logistiek manager, productiemanager en locatiedirecteur, om vervolgens een succesvolle carrière als project- en interimmanager op te zetten.

Resultaten behalen door mensen centraal te zetten


Sinds 2000 werk ik als project- en interimmanager en help ik organisaties die worstelen met weerstand tegen verandering, verandermoeheid, ongemotiveerde medewerkers en projecten die niet van de grond komen.


Mijn doel is om de juiste veranderingen door te voeren en resultaten te behalen door de energie en inzet van hun mensen optimaal te benutten.

Succesvol veranderen kan!


Bij mijn werk valt het me steeds weer op dat managers er niet in slagen om hun mensen mee te krijgen, projecten steeds weer mislukken, of veranderingen niet van de grond komen.


Maar het kan wel!
 
Als je een goed beeld hebt van jouw vragen en knelpunten, en je doel goed voor ogen, kun je door een goed plan van aanpak consequent uit te voeren wél de gewenste veranderingen realiseren.
Zelf werk ik al vele jaren zo - en het werkt!

© ResMutandis Algemene voorwaarden linkedin