E-book KLASSE
achtergrond

ResMutandis
Project- en interimmanagement

Aansprekende resultaten behalen in complexe technische omgevingen
door mensen centraal te zetten.

Achtergrond en ervaring

Ik ben mijn loopbaan begonnen in een tijdelijke baan bij een metaalverwerkend bedrijf en heb daar mijn eerste ervaring opgedaan met het verkorten van doorlooptijden. Daarna heb ik in verschillende industriële bedrijven gewerkt als intern organisatieadviseur, logistiek manager, productiemanager en locatiedirecteur, om vervolgens een succesvolle carrière als project- en interimmanager op te zetten.

Een voor mij belangrijke succeservaring in het begin van mijn werkzame leven was het leiden van een organisatieveranderingsproces, waarbij het resultaat was dat een voorgenomen sluiting van mijn vestiging werd voorkomen. Daarbij heb ik geleerd dat creëren van draagvlak, door het serieus nemen van mensen enorm belangrijk is bij het behalen van je doelstellingen.

Niet jezelf, maar het team en de resultaten op de voorgrond stellen, is me vanaf die tijd altijd bij gebleven en in al mijn functies en opdrachten streef ik er naar om de mensen om mij heen te laten doen waar ze goed in zijn. In de loop van de jaren heb ik mogen ervaren dat daardoor de gewenste resultaten haast “als vanzelf” bereikt worden.

Van thuis uit heb ik meegekregen zuinig te zijn met mijn leefomgeving, maar zeker de laatste jaren ben ik steeds meer tot het inzicht gekomen dat we de aarde en de mensen in een onwaarschijnlijk snel tempo aan het uitputten zijn. Ik zie op allerlei plaatsen mensen die vervreemd zijn van hun werk doordat ze niet de dingen doen waar ze goed in zijn (en dus leuk vinden) terwijl we nog steeds met 1/7 van de wereldbevolking 2/3 van de energie, grond- en hulpstoffen consumeren. Mijn doelstelling is dan ook het streven naar zowel duurzame productie, duurzame producten/diensten als een duurzaam personeelsbeleid.

Drijfveren

Opleiding en expertise

Toegevoegde waarde

Kernwaarden en professionele stijl
logo

Verbinding tussen mens, techniek en organisatie

Vooral thuis in middelgrote industriële organisaties

Industrie
Draagvlak - Team
Duurzame inzetbaarheid
© ResMutandis Algemene voorwaarden linkedin